Obert el termini per a presentar candidatures al Premi Alfons de Borja 2023 d'Alumni UdL

Descarregar Pdf

Alumni UdL convoca la 12a edició del Premi Alfons de Borja, que es lliurarà enguany.

El guardó reconeix les persones o institucions que amb el seu treball han contribuït al desenvolupament humà i social de la seua comunitat des de qualsevol punt de vista (econòmic, polític, mediambiental, cultural, etc.) i que s'han regit, en les seues actuacions, pels valors d'igualtat, justícia, rigor i excel·lència que inspiren la universitat.

Per segon any consecutiu, el Jurat escollirà a la persona o entitat guardona d’entre aquelles propostes presentades pels membre d’Alumni UdL, els centres i òrgans de govern de la Universitat de Lleida i el Consell de l’Estudiantat de la UdL. Un mecanisme de participació que vol afavorir la col·laboració entre la comunitat universitària i els antics alumnes en la difusió del talent, la recerca i els estudis de la Universitat de Lleida.

El termini de presentació de propostes, mitjançant el formulari de candidatures al Premi Borja 2023, s’obrirà l’1 de febrer i s’acabarà el 31 de març.

Aquesta edició coincideix amb l’Any Oró, que commemora el centenari del naixement de l’eminent científic lleidatà de prestigi internacional Joan Oró i Florensa, qui fou el primer guardonat amb el Premi l’any 2004. Malauradament el Dr. Oró morí pocs mesos després de la concessió i el guardó fou recollit per la seua vídua al mes d'octubre del 2005.

El premi consisteix en l’escultura “El coneixement”, creada expressament per l'artista argentí establert a Lleida, Miguel Ángel González. Aquesta és una peça de ferro, resina i fusta, que expressa les diferents àrees de coneixement que s'imparteixen a la Universitat. El premi està patrocinat per la Universitat de Lleida, Segre i Banco Santander.

 

Continguts relacionats

 

Patrocinen: