Oberta la presentació de sol·licituds per a formar part de les borses de professorat substitut de la UdL en règim laboral (2_CBPS_2023)

Del 14 al 27 de setembre de 2023 (ambdós inclosos)

Descarregar Pdf

La Universitat de Lleida ha obert la convocatòria per a formar part de les borses de professorat substitut, en règim laboral (2_CBPS_2023)   de les àrees de coneixement de la UdL. El termini de presentació de sol·licituds s'inicia el proper dilluns dia 14 de setembre i finalitza el 27 de setembre de 2023.

El professor substitut és una nova figura de professor universitari que s'ha incorporat amb la nova llei d'universitats (LOSU), i la seva contractació es regirà pel que disposa l’article 80. Es tracta d'una figura de contractació de caràcter temporal que està enfocada a cobrir encàrrecs docents eventuals que sorgeixen a causa de baixes del professorat o per reduccions docents derivades de càrrecs de gestió o períodes sabàtics.

⇒ La nova convocatòria (2_CBPS_2023) per a la creació de les borses i els models de sol·licitud per a participar-hi es poden trobar a https://www.udl.cat/ca/serveis/personal/PDI/

 

Treballar a la UdL: espai web d'Alumni UdL on es poden consultar totes les ofertes de treball de la UdL