Cinquanta persones participen a les activitats Alumni UdL de compromís i responsabilitat empresarial

Descarregar Pdf

 

 

 

Unes 50 persones, entre antics alumnes i membres de la comunitat universitària, varen participar a la tercera jornada anual que tingué lloc el dia 16 de maig a la tarda, a l'Edifici del Rectorat de la Universitat de Lleida.

L’activitat central d’aquest any versava sobre la responsabilitat empresarial amb la comunitat, a càrrec de Xavier Ramon Nuin, cofundador i CEO de Brebel Beer, amb la xerrada que duia per nom “Com crear una marca amb propòsit: #BeerActivisme”. La intervenció de l'empresari es va dividir endues parts, a la primera, va explicar com va sorgir la idea de crear una cervesera i els reptes que ha d'afrontar i superar un projecte emprenedor, especialment afectat per les restriccions imposades per controlar la pandèmia de la COVID-19; i en la segona part, va centrar-se en la missió social de l'empresa,  com  destinaven el 10% dels seus beneficis a entitats socials, esportives, de protecció de la natura i de recuperació d’animals, i la forma de seleccionar i finançar les entitats escollides.

La xerrada també va comptar amb la intervenció del representat d’una de les entitats beneficiàries, Miquel Gimeno, president d’OSMON, va descriure els objectius de la seva ONG en la millora dels boscos i la conservació del medi ambient.

Un tast de cerveses Brebel amb maridatge de formatges va posar punt i final a la jornada, a càrrec del mateix Xavier Ramon Nuin, qui va explicar els processos de fabricació i la composició de 4 tipus de cervesa i els canvis en el sabor al combinar-les amb els dos formatges i altres aliments.

Més informació i imatges aquí

Conferència

 Tast de cerveses maridat amb formatges