Assemblea 2022: participació, transparència i espai de trobada. Dijous 5 de maig de 2022.

Les claus d'una comunicació virtual eficient

Una cinquantena d'antics alumnes i membres de la comunitat universitària van participar a la xerrada  per aconseguir una comunicació virtual més eficient, a càrrec de Ferran Ramón-Cortes, formador en habilitats comunicatives, escriptor i fundador de l'Institut 5fars, que va tenir lloc al Saló Víctor Siurana del Campus de Rectorat.

El ponent va explicar els canvis que ha accelerat la pandèmia en els àmbits del teletreball, la formació en línia i les reunions a distància, i com adaptar-se amb èxit a aquests. Durant la seva intervenció va facilitar tècniques i trucs per a comunicar-se correctament: quin llenguatge verbal i no verbal cal utilitzar, la importància de la posició de les webcam, la il·luminació i el disseny de l'espai que es veu a la càmara, entre d'altres. Al finalitzar la seva intervenció es va establir un diàleg entre el ponent i les persones assistents.

 

Imatges

El president d'Alumni UdL, esquerra, presenta al ponent, dreta.

 

 

 

 

Tast de cerveses artesanes amb Cerveses de Ponent

El claustre de la Pensativa va acollir l'activitat final de l'Assemblea 2022,  els i les assistents van compartir una estona de networking amb un tast de cerveses artesanes a càrrec de l'empresa Cerveses de Ponent, creada i dirigida per dos titulats de l'ETSEA guanyadors de la 1a edició del Concurs IdeaUdL -Concurs Idea de Desenvolupament d'Idees de Negoci Innovadores de la Universitat de Lleida.

Imatges

 

 

 

 

 

Programa Santander Alumni UdL per a l'ocupabilitat

dels titulats i les titulades de la Universitat de Lleida

 Universitat de Lleida